O nás

Ubytování Apartmá SunGarden téměř v centru města Liberce nabízí zrekonstruované, moderní, vícepokojové apartmány. Ubytování se nachází v nádherné klidné lokalitě města Liberec obklopené zelení a vlastním EKOParkem o rozloze 5 000 m2.

Apartmány disponují plně vybavenou kuchyní (lednice, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř, varná konvice, toustovač, kompletní stolovací nádobí, hrnce, sklenice a příbory, v některých Apartmánech je také myčka), jídelní stůl. Koupelny jsou vybaveny umyvadlem, závěsným WC, sprchovým koutem a v některých apartmá vanou, bidetem a pračkou. V apartmánech jsou k dispozici LCD TV s českými a satelitními programy a WIFI připojení i na zahradě, samozřejmě ZDARMA. Apartmány jsou vhodné i pro alergiky – žádné nehygienické koberce, neprané přehozy postelí apod. Samozřejmostí je dostatek šatních skříní a úložných prostor.

Všechny bytové jednotky jsou možné i k dlouhodobému pronájmu.

Areál ubytování disponuje parkovištěm v uzavřené zahradě s kamerovým systémem, dětskými hřišti, zahradou, místy k odpočinku a zázemím pro grilování. V areálu je dále k dispozici úschovna kol, lyží a nosičů kol z Vašeho automobilu.

Bonus pro naše hosty – k ubytování umožněný volný neomezený vstup do Prvního volnočasového EKOParku Liberec, který je součástí našich apartmánů. 

Hosté s pobytem na 5 a více nocí si mohou zapůjčit permanentku pro bezplatný vstup do liberecké ZOO. Ubytování je vzdáleno 900m od centra města Liberec a nabízí mnoho možností sportovního vyžití jako např. cyklostezka vhodná i pro kolečkové brusle. Obchody s potravinami a pečivem jsou v docházkové vzdálenosti. Autobusová zastávka U Věže (na znamení) je ve vzdálenosti 300 metrů.

První volnočasový EKOPark Liberec

V Prvním volnočasovém EKOParku Liberec zjistíte, že mobil, tablet a být stále „online“ k životu vlastně nepotřebujete. Park nabízí mnoho originálních interaktivních přírodních prvků, které umožňují svým návštěvníkům široké spektrum aktivit. Celý park je zároveň koncipován i jako jedna velká „lesní kavárna“ s dostatkem míst na sezení. Každý si může vybrat to své místo ve skrytu lesa, kde si výtečnou kávu či občerstvení vychutná. V EKOParku najdete stezku pro chůzi naboso, mini zoo, čapí hnízdo, ohniště, venkovní posilovnu, posezení v korunách stromů, obří pískoviště, blátivou kuchyň, ekodílničky, hmyzí hotely a mnoho dalšího.

Mezonetový apartmán s terasou a infrasaunou

Mezonetový apartmán s infrasaunou a terasou s výhledem na Ještěd. Apartmá má oddělenou kuchyni, velký pokoj s rozkládací pohovkou (2 lůžka), manželskou postel king size a koupelnu s vanou a bidetem. V druhém patře se nachází dalších 6 lůžek.  Apartmá je hodně slunečné a s dokonalým výhledem na dominantu Liberce – Ještěd. Na terase je k dispozici posezení s plynovým grilem a celá terasa je pod rolovací markýzou, tudíž zde můžete trávit čas i při nepřízni počasí. Plocha Apartmá je 75 m2 (bez terasy).

Přírodní skandinávské wellness

Relaxace ve finské kádi je jedinečný způsob, jak si odpočinout po práci či prožít chvíle nezapomenutelné romantiky pod širým nebem. Dopřejte si dokonalé potěšení z venkovní lázně, i když venku mrzne a sněží.

Koupel v teplé lázni je příjemný způsob, jak uvolnit svaly i napětí a zbavit se únavy. Posezením v teplé vodě si tělo odpočine, především díky nadlehčení až o 90 % jeho hmotnosti, tento vztlak a nadlehčení přináší okamžitou úlevu nejen přetěžovaným kloubům. Při koupeli je zároveň stimulován kardiovaskulární systém, posiluje se imunitní systém a dochází k uvolnění svalového napětí.

Jak se k nám dostanete

Pokud přijíždíte ve směru od Prahy (Turnova) či od Děčína – silnice R35 – sjeďte ze silnice exitem č. 20. Ve směru od Turnova se jedná o v pořadí 3. exit, ve směru od Děčína pak o 1. exit. Přijedete na kruhový objezd a dáte se směrem na centrum (Londýnská ul. – Sokolská ul.). Poté jeďte stále rovně po hlavní silnici (mimo jiné budete po levé straně míjet Benzinu – čerpací stanice), dokud nepřijedete na kopec, kde bude na semaforu možné odbočit doleva na Frýdlant (Zhořelecká ul.) (v pořadí se jedná o 3. semafor). Jakmile zahnete doleva (po levé ruce budete míjet Malé divadlo, zahněte ještě jednou doleva, jak jen to bude možné (Pavlovická ul.), jedná se o odbočku před přechodem pro chodce. Na další křižovatce zahněte opět doleva (Zeyerova ul.). Dále pokračujte rovně po hlavní ulici. Zeyerova ulice navazuje plynule na Slunečnou ulici. Jakmile uvidíte pro pravé ruce dětské hřiště – zahněte naposledy doleva. Nyní jste v ulici Venušina a po pravé ruce se nachází brána s velkým nápisem SUNGARDEN. V PŘÍPADĚ POTŘEBY NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT.

Na terminálu MHD si najdete autobus číslo 12 nebo 23 a pojedete na zastávku U Věže (cca 3 zastávky, zastávka na znamení). Vystoupíte z autobusu a dáte se doleva, po pár metrech uvidíte přes silnici benzinovou stanici, přejdete silnici a napravo 10 metrů od té stanice jsou lesíkem schody, po nich vyjdete a hned 3. dům po levé straně je náš penzion. Je to kousek od centra, cesta by vám neměla trvat dlouho. Autobusy 12 a 23 jezdí každých 10 minut.

Z terminálu MHD Fügnerova je k nám nejkratší cesta přes Soukenné náměstí, poté pokračujete ulicí Široká, následuje odbočka doleva do Studničné, poté po hlavní ulici Zeyerova. Před Malým divadlem zahnete do Slunečné ulice a u dětského hřiště odbočíte doleva do Venušiny ul., kde už po pravé straně uvidíte náš dům s nápisem SUNGARDEN. Cesta má necelé 2 km a zabere vám pouze 20 minut.

Základní informace

 SunGarden.cz s.r.o.

Fakturační adresa:
Havraní 1223/11, 460 14 Liberec 14

Identifikační údaje:
IČO: 22798749
DIČ: CZ22798749