Zajímá vás, jak hodnotí ostatní hosté náš hotel a jaké mají zážitky? Pravidelně doplňujeme další recenze.
Záleží nám na vašem názoru. Pomáhá nám to ke zlepšování kvality služeb.
Děkujeme.

21. května 2019

Wonderful place and wonderful people! We gonna miss the most delicious breakfasts ever! EKOPark is the best idea so far whatever seen. Everything was a TOP class!!!

Kristaps & Kristine & Gustavs & Modra

20. května 2019

Všechno na jedničku, příjemný personál, čistota, super snídaně. Určitě se v budoucnu vrátíme. Děkujeme za krásný pobyt.

Fenykovi

19. května 2019

Duzo miejsca dla dzieci, cudowne widoki, czysty apartament i wszedzie blisko. Mila obsluga 😉 Swietny hotel dla rodzin. Cisza i spokoj do okoła 😉

Patrycja

17. května 2019

Dostupnost do města, dostatek parkovacích míst, krásný areál a perfektní zahrada, skvělé vyžití pro děti a provázání ubytovaní a aktivit pro děti.

Tomáš

16. května 2019

Понравилось всё: и место, и удобства, и наличие парковки. Экопарк в 2019 году открылся 1 мая. Есть смысл приезжать туда летом, когда тепло и проводятся мероприятия, иначе особо там нечего делать. На рецепции можно приобрести корм для коз. Брали завтраки, их приносят в номер. На двоих взрослых и двоих маленьких детей хватало 2х порций. Место очень тихое, рядом только жилые дома. До ближайшего магазина или ресторана придётся прогуляться. До ратуши пешком идти минут 25-30 средним шагом. Очень приятный и отзывчивый персонал.

Tanya

16. května 2019

Nádherné ubytování v krásné lokalitě. Všem doporučuji a děkujeme, rádi se vrátíme 😉

Jana

14. května 2019

Milý personál, klidné místo, hezky upravená zahrádka, čistota v penzionu, funkčně vybavená kuchyňka.

Irena

13. května 2019

Pobyt v penzionu byl skvělý, penzion čistý a velmi útulný. Snídaně nadstandardní a ekopark neměl chybu. Velmi rádi se vrátíme.

Eva

10. května 2019

Чистота, тишина, приятные хозяева, очень комфортные апартаменты, прекрасный парк.

Alexander

8. května 2019

Tohle je nejlepší hotel.  Jste hrozně milí. Nejvíc se mi líbilo EKOPark a sauna.

Terezka (AV9)

7. května 2019

Apartament bardzo ładny, przestronny i czysty. Przemiła i pomocna obsługa i właściciele. Świetny Ekopark dla dzieciaków na terenie pensjonatu. Bardzo blisko do centrum, otoczenie super. Śniadanie punktualnie, przepyszne i rewelacyjnie podane. Polecamy gorąco.

Katarzyna

7. května 2019

Lokalita velmi klidná, možnost parkování, zahrada, vybavení apartmánu – pohodlnost, úžasný balkon/lodžie.

Alena

6. května 2019

Skvělé místo, poloha téměř v centru, park k dispozici, terasa s vířivkou a grilem.

Kateřina (AV9)

5. května 2019

Pobyt byl velice příjemný, personál velmi milý a ochotný. Bohužel jsme byli jen krátce, proto jsme nestihli prohlédnout si veškeré okolí. Snad se příště zadaří. Děkujeme.

Ploc s rodinou a přáteli

4. května 2019

Znakomita lokalizacja, apartament kompleksowo wyposażony, plac zabaw dla dzieci i strefa relaksu dla rodziców, fantastyczny eko park, jednym słowem: świetne miejsce na rodzinny odpoczynek!

Kamila

3. května 2019

Vše perfektní, ubytování, jídlo, personál. EKOPark taktéž skvělý. Děkujeme!

Hanka a Honza

1. května 2019

Chciałbym podziękować za miły pobyt w Waszym pensjonacie i za miła obsługę oraz super eko-park dla dzieci, który okazała się świetną atrakcją dla naszego syna!!!

Daniel Bocian z rodziną

29. dubna 2019

Supernettes Personal, Frühstück wurde fertig angerichtet gebracht, schöner Park, Holzofen mit Holz, toll ausgestattete Ferienwohnung, sicherer Parkplatz, viele gute Tipps in einer Mappe, zum Teil deutschsprechendes Personal, sehr kinderfreundliche Ausstattung.

Gudrun

28. dubna 2019

Die ganze Unterkunft war top und die Nähe zum Zentrum, die Kinderfreundliche Ausstattung inklusive Spielplätze.

Birgit

22. dubna 2019

Děkujeme za krásný pobyt, moc jsme si to užili. Milá recepční a moc dobrá snídaně donesená až na apartmán nás velice mile překvapila. Děkujeme.

Málkovi z Markovic

19. dubna 2019

Děkujeme všem za krásné ubytování v malebném prostředí. Překvapilo nás, jak z malých věcí se dají udělat věci nádherné. Odvážíme si spoustu zážitků a věříme, že se sem v budoucnu vrátíme.

Ať se vám daří a přejeme jen úsměv na tváři.

Běhounkovi

17. dubna 2019

Ubytování naprosto perfektní. Večer posezení u grilu. Snídaně výborné. Sympatická majitelka. Brzy naviděnou 🙂

Oulehla s kolegy z Prostějova

17. dubna 2019

Das Team war unheimlich nett und hilfsbereit. Die Verständigung lief auf Deutsch oder Englisch. Das Gelände ist ruhig und großartig für Kinder! Die Wohnungen sind sehr modern und zweckmäßig eingerichtet, es fehlte nichts. Empfehlenswert!

Kai

16. dubna 2019

Ubytování a pobyt byl naprosto super! Ekopark je moc povedený a pro děti ráj. Bylo nám tu moc dobře a určitě zase přijedeme!

Jan

15. dubna 2019

Moc děkujeme za krásný pobyt. Byli jsme maximálně spokojení. Byli jsme tu celá rodina (děti 1 rok a 8 let). Vše bylo čisté, útulné a personál no super. A top byly luxusní snídaně. Moc děkujeme.

Berková s rodinou

13. dubna 2019

Ubytování se nám velmi líbilo. Krásný, čistý a komfortní apartmán. Velkým plusem byl zastřešený balkón s grilem. Personál působil milým a přátelským dojmem. K dispozici permanentka do ZOO. Poloha ubytování také výborná – skoro v centru. Určitě se ještě vrátíme.

Eliška

10. dubna 2019

Vybavení, pohodlná postel, bílé povlečení. Klidná lokalita, krásná zahrada. Na všem je vidět péče a zájem majitelů. Skvělé a vymazlené.

Vladimír

8. dubna 2019

The eco park was large and the kids found lots of fun things to do. The Shark and horse where cool and my wife liked all of the crafts they had there.

Ward

7. dubna 2019

Very comfortable apartment, super nice host, ecopark for kids on the premises, big breakfast.

Sylwia

4. dubna 2019

Všechno bylo perfektní. Toto je hotel přesně podle představ cestovatelů, kteří obráží Česko za hokejem 🙂 .

Martina

4. dubna 2019

Sehr nettes Personal und schöne Unterkunft, besonders für Kinder geeignet. Super leckeres Frühstück das mit Liebe zubereitet wurde.

Kathleen

28. března 2019

Příjezd proběhl hladce. Přístup personálu je vynikající. Snídaně výborná. Ubytování na úrovni, hezké apartmány, pohodlné spaní. Oceňuji kompletní vybavenost kuchyně. Výhled na Ještěd z pokoje. Klidná lokalita. Ekopark je super pro děti. Permanentka do zoo zdarma je krásný bonus. Parkování přímo na dvoře za zavřenou branou.

Lukáš

25. března 2019

Milý personál, vše bez čekání, pokoj moc pěkný, čistý. Prostředí překrásné, pro děti naprosto bezkonkurenční.Velice jsme ocenili i blízkost do centra a na MHD.

Petra

24. března 2019

100% Zadowolenia!

Fantastyczne miejsce

* cisza   * spokój   * super EKOPARK!   * bardzo mili właściciele

Po prostu SUPER 🙂 Napewno tu i wrócimy.

Gosia, Sebo, Lenka

22. března 2019

Ubytování je u vás naprosto perfektní. Apartmán je krásný a dobře zařízený. Okolí a prostředí také úžasné. Ekopark je prostě bomba nápad. Škoda, že nebylo lepší počasí 🙂

Nicméně, tohle všechno by nebylo až tak dokonalé, kdyby tady nepracovali skvělí a milí lidé. Takže štěstí, že tu pracují.

Děkujeme, bylo nám tu moc dobře a těšíme se, až zase přijedeme!

Zuzka

21. března 2019

Ďakujeme za spríjemnenie služobnej cesty. Máte to tu úžasné.

Martin a

20. března 2019

Moc pěkné ambiente, klid a pohoda. Odvážíme si hezkou vzpomínku, rádi se znovu vrátíme a doporučíme.

Petra a Michal

19. března 2019

Měli jsme pronajatý apartmán, takže soukromí. Prostorově je možná trochu menší, než jsem si představoval, ale je tam útulno. Co můžu vyzdvihnout je krb, vyhřívaná podlaha a určitě musím doporučit snídani do postele. Výborné!

Martin

18. března 2019

Profesionální přístup. Vše skvěle a rychle vysvětleno a ukázáno. Výborná snídaně.

Kryštof

16. března 2019

Pokoje čisté, moderně vybavené, příjemné prostředí, milý a vstřícný personál. Okouzlil nás ekopark pod apartmány, skvělé místo pro dětičky. Určitě se rádi vrátíme a budeme doporučovat i ostatním 🙂

Michaela

15. března 2019

Velice příjemní a ochotní lidé. Čisto a útulno. Moc děkujeme.

Urbanovi

13. března 2019

Čistotné a pěkné ubytování, příjemná paní recepční. Bohužel pršelo, nemohli jsme navštívit Ekopark, možná tedy příště, podle fotek vypadá náramně.

Eva

13. března 2019

Hezké ubytování, vstřícní majitelé a příjemný personál. I když jsme tu byli jen krátce, moc se nám tu líbilo. Děti si to užily a byly spokojené.

Kačka + Fíďa + Naty + Ráďa

12. března 2019

Děkujeme za ubytování, bylo to tady hezké a určitě sem přijedeme zase.

Adéla, Mareček a rodina Škopovi

8. března 2019

Krásné jarní prázdniny. Nádherné ubytování a výborné snídaně. V Liberci se nám moc líbilo, rádi se zase vrátíme.

Holubářovi

7. března 2019

Děkujeme za krásný pobyt. Jsme opravdu nadšeni z příjemného prostředí, komfortu, milého přístupu. Moc rádi Vás budeme doporučovat dál. A v létě se určitě ještě stavíme užít si více Ekopark a je jasné, že bydlet budeme zase tady 🙂

Hanáčkovi

7. března 2019

Nečekaně kouzelné místo. Personál a služby na jedničku.

Josef

4. března 2019

Apartmán skvěle vybavený, čistý, zahrada krásná, EKOpark super nápad ve městě. Byli jsme moc spokojení, 🙃

Petra

2. března 2019

Ubytování předčilo mé očekávání. Perfektní komunikace, výborně zařízený apartmán včetně kávovaru, čistota, bezpečné parkování a jako bonus výhled na Ještěd. Při mé další cestě do Liberce se jistě vrátím.

Jan

1. března 2019

Wir hatten einen schönen Urlaub. Es hat uns sehr gut gefallen und kommen bestimmt mal wieder hierher.

Familie Franke

28. února 2019

Moc a moc děkujeme za úžasný pobyt a skvělé služby u vás v SunGarden. Krásné prostředí, úžasný EKOPark a nejúžasnější výhled na Ještěd. Moc rádi se k vám vrátíme.

Mikutovi, Volákovi - Plzeň

25. února 2019

Děkujeme za umožnění příjemně stráveného pobytu v krásném prostředí.

Rudovi

23. února 2019

Das Frühstück war abwechslungsreich und sehr lecker und umfangreich. Die Lage war sehr gut. Der Eco Park war ein Traum. Es war alles sauber, der Service war freundlich und hervorragend. Wir kommen gern wieder.

Doreen

23. února 2019

Liebes Sun Garden-Team,

vielen Dank für die wunderbar Woche bei euch! Das Frühstück war liebevoll und lecker, wir haben uns jeden Morgen darauf gefreut. Die Betten sind sehr bequem.

Familie Mahn

22. února 2019

Je to skvělé místo k ubytování i k relaxaci. Můžeme jen doporučit. Rádi se sem někdy vrátíme.

Marek

22. února 2019

Děkujeme za velice příjemný pobyt. Milý personál, klidné místo, komfortní vybavení. Nestihli jsme vše. Tak zase příště!

rodina Horákova

20. února 2019

Vážení majitelé a zaměstnanci, moc děkujeme a hodnotíme:

  • vybavení    1
  • čistota        1
  • ochota        1
  • vstřícnost  1
  • ekopark     1-
  • snídaně     1
  • pejsek        1*

Sokolíci z Litoměřic

20. února 2019

The owners are friendly and accommodating to the customer’s wishes. The breakfast was excellent!

Petar

19. února 2019

Jednoduchá a pohodová domluva i se změnami na poslední chvíli. Super snídaně. Vlastně mě nenapadá nic, co by se dalo zlepšit, což se skoro nestává :).

Marek

7. února 2019

Ubytování je ve skvělém místě pro lyžování i výlety do okolí. Oceňujeme čistotu, pohodlí postele a příjemné povlečení.

Helena W.

6. února 2019

Świetna miejscówka na rodzinny wypad w okolice Liberca. Mili i pomocni gospodarze. Zamykany parking na terenie ośrodka, Eko-Park, obiekt przyjazny dla zwierząt, smaczne śniadania.

Jacek

6. února 2019

Snídaně byla skvělá bohatá a servírovaná až na pokoj. Postele pohodlné, spalo se jako v oblacích.

Pavla

1. února 2019

Moc děkujeme, bylo to tu moc krásné, líbilo se nám tu, hlavně ta sauna. Byli jsme se podívat i za Rozinkou a Pištou.
Hodnocení: 1*

Rebendovi

27. ledna 2019

My se máme bezvadně. Máme ten hotel, co jsem chtěla. Nela

Chodili jsme do sauny, je to tu hezké. Viky

Moc se nám tu líbilo. Maminka

Nela, Viky a maminka (AV9)

27. ledna 2019

Prostředí a vybavení apartmánů bylo vynikající. Vše bylo super.

Radim

24. ledna 2019

Bardzo przytulne miejsce, blosko wiele atrakcji. Właściciele bardzo pomocni, w apartamencie czeka nawet “Liberec w pigułce” w języku polskim 🙂 I mozna zabrac ze soba pieska. Polecam szczerze.

Madzia

20. ledna 2019

Bardzo udany wyjazd mimo że malo czasu spędziliśmy w apartamencie to bez wątpienia jest super.

Karolina

20. ledna 2019

Very pleasant stay, will definetely come back! Convenient to slopes, iQlandia and other fun stuff.
The room (apartment) was spacious, well equipped, very clean. The EcoPark next to the property looked amazing and fun, but didn´t visit because of snow. The host was very welcoming.

Zuzabrus

20. ledna 2019

Krásné ubytování s dobrým umístěním. Snídaně byla vynikající. Určitě doporučujeme.

Petres

19. ledna 2019

Líbilo se mi to, že tu byla krásná zahrada, nádherný pokoj a bohaté snídaně.

Beata Vaňková

18. ledna 2019

Moc krásné místo, velmi vysoká úroveň ubytování, kvalitní služby, ochotný a milý personál. Sice jsme tu byly v zimě, ale nabízená možnost navštívit jejich ekopark, bude v létě velmi příjemná. Součástí areálu je hezké dětské hřiště. Pokud se do Liberce vrátíme, máme jasno, kde budeme bydlet. Pro rodiny s dětmi super.

Jirákovi

13. ledna 2019

Bylo to zde super. Hezký EKOPark, super snídaně a moc hezké ubytování. Moc se těšíme, až se zase vrátíme.

Zatloukalovi

10. ledna 2019

Miluji tento hotel, jezdím sem každý rok. Velmi čisté pokoje s čerstvou rekonstrukcí, dobrou postelí, pokud má pokoj balkon nebo terasu, pak je připojen plynový gril. Parkoviště je přímo na dvoře. Do centra města je to 7 minut chůze.

Irina

8. lenda 2019

Арендовали апартаменты, неожиданно оказались полноценной, очень просторной квартирой со всем необходимым для комфортного проживания (кухня и кухонные принадлежности, ванная комната). Очень приветливый персонал! В следующий раз хотим остановиться на более длительный срок.

Юлия

6. ledna 2019

Świetni właściciele. Miejsce bajeczne. Polecam na każdą porę roku.

Joana Mazur

4. lenda 2019

Díky za příjemné, klidné a čisté ubytování. Moc jsme si to tady užili a určitě se sem vrátíme(tentokrát v létě:-). Díky moc!

Teršovi

20. prosince 2018

Skvělé, čisté, za super cenu a v centru, příště zase sem…vše super, nebylo výhrad k ničemu.

Antonín

17. prosince 2018

Apartmány v SunGarden jsou krásné, pohodlné a velice příjemné. S paní na recepci byla snadná dohoda ohledně příjezdu. Velkým plusem je, že apartmány se nachází kousek od centra města. Prostředí kolem ubytování je moc krásné! Auto je v bezpečí zaparkované za bránou. Velice doporučuji.

Žaneta

17. prosince 2018

Děkujeme za velmi příjemný pobyt. Moc jsme si užili krb i velmi milé a příjemné prostředí.
Děkujeme, rádi se vrátíme.

Bublici

12. prosince 2018

Velmi děkujeme za příjemné ubytování. Jelikož dcera většinu pobytu prostonala, velmi jsme ocenili útulnost a vybavení apartmánu. Určitě se rádi vrátíme a budeme doporučovat. Pro děti je úžasné i okolí – zahrádka, Ekopark, …
Děkujeme též za milé jednání a vstřícnost.

Martínkovi

26. listopadu 2018

I když jsme byli ubytováni pouze na jednu noc byli jsme velice spokojeni, čistota, útulno, krásný apartmán. Děti využili Ekopark ze kterého byly nadšené, určitě se sem vrátíme ještě jednou v sezóně až bude Ekopark funkční na 100%. Skvělá komunikace v majitelem, rezervace vstupenky do ZOO proběhla také v pořádku. Snídaně na pokoj, velice bohatá, bylo z čeho vybírat.

Karel

20. listopadu 2018

מתחם מגורים מצויין , חדרים חדשים, מיקום מצויין ופארק אתגרים צמוד

שחר אבן-חן, Izrael

18. listopadu 2018

Děkujeme za pěkné ubytování.
Pokoj je krásný, ubytování pro rodinu ideální.
Snídaně výborné, personál příjemný.
Za všechno děkujeme, určitě se vrátíme.

Berouňáci

1. listopadu 2018

Děkuji za velmi příjemné ubytování.
I když jen na 1 noc, tak jsem si skvěle odpočinul.
S dětmi to tady musí být SUPER!
Ať se vám nadále daří!

Pecháček

22. října 2018

Je to tu nádherné. Určite tu niesme posledný krát. Ekopark bol super. Raňajky boly velmi dobré. Velmi dobrý nápad bol že ste tu dali kávovar.

Ďakujeme

Hudranovci

14. října 2018

Příjemné ubytování, hodný personál. Určitě se sem ještě vrátíme.

Liduš + Ondra

13. října 2018

Moc krásné ubytování i okolí.
Vše v pořádku a rychlý servis.
Děti nadšeni z Ekoparku i hřišť.

Koubová

5. října 2018

Týden utekl jako voda. Mnoho výletů jsme stihli, ale také nám na mnoho zajímavých míst čas nestačil. Užili jsme si to tu a každému místu bychom přáli takový Eko-park.
Rádi se vrátíme.

Pacinovi

26. září 2018

Herzlich Danf für des freundliche Entgegenkommen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt unf freuen uns auf das Wiedersehen 2019.

Heidelind und Eckard

25. září 2018

Thanks SunGarden for an amazing stay!

Next time we will come in warmer weather and check out your eko park.

The Cougar family

20. září 2018

Děkujeme za příjemné ubytování, přívětivý přístup p. recepční a služby s tím spojené.

Míša a Zuzka z Pardubic

17. září 2018

Děkujeme, měli jsme se u Vás krásně a rádi se příští rok vrátíme.

Zyklovi

7. září 2018

Velké díky za báječný pobyt!

Děti byli jak v ráji ať v Ekoparku, tak na hřištích. Jsme rádi, že jsme vás objevili !!! Moc jsme si to užili všichni. Máte náš neskonalý obdiv za park, který jste vybudovali. Ať se vám daří !!!

Hypiusovi

31. srpna 2018

  • Výhled z oken na Ještěd je úchvatný, celý apartmán je hezky prosvětlený.
  • Parkování super
  • Vířivka na terase ❤
  • Děti byly unešené
  • Na jaře bychom se sem chtěli ještě podívat.

Pochmanovi

19. srpna 2018

Děkujeme za nádherný pobyt, moc se nám u vás líbilo. Slečna recepční neskutečně sympatická, ochotná, milá a krásná dáma. Tu vám musí všechny hotely závidět.

Zuzka + Martin + Vojtěch

17. srpna 2018

Vážení majitelé,
užili jsme si u Vás krásnou dovolenou, nic nám nechybělo, ani v apartmánu, ani v okolí, kde jsme se cítili jako doma (skoro v přírodě na vesnici). EKOPARK je nádherný a obrovský nápad a děkujeme, že jste vytrvali a zrealizovali ho, především panu Šťastnému, který svůj klukovský sen nevzdal.

Přejeme Vám, ať se vše daří a ať jste šťastní ŠŤASTNÍ. 😀

P. S. Určitě Vás doporučíme dál a někdy zase rádi zavítáme.

rodina Bielových

12. srpna 2018

Páčilo sa nám: inteligentná domácnosť, priatelský prístup, útulné ubytovanie, jacuzzi, raňajky (chutné), bezproblémové parkovanie, baby-friendly prostredie, okolie, priroda.

Nepáčilo sa nám = ∅ (všetko sa nám páčilo =) )

Liberec je mesto s roznymi možnosťami trávenia času s rodinou -> odporúčame (snad prídeme späť)

M + S + T

6. srpna 2018

Byli jsme tu velmi spokojení. Určitě velmi rádi doporučíme dál. =) Rádi se někdy vrátíme, protože jsme nestihli vše, co jsme chtěli a děti byly nadšené. Mohli jsme porovnat 2 apartmány AV10 a AV6 a oba se nám líbily. EKOPARK je pěkný a obě dvě zahrádky jsme také využili.

Moc děkujeme, bylo nám tu fajn.

Ondra, Kamča, Filípek, Matyášek a Gábinka

29. července 2018

Máte to tu skvělé, budeme vás všude chválit a doporučovat !!!
Strávili jsme u vás příjemné chvíle a pro příští cesty do Liberce už jenom u vás!

Drábkovi z Teletína a Holomkovi z Hostína

27. července 2018

Moc děkujeme za báječnou dovolenou. Užili jsme si Ekopark, Liberec i krásné ubytování.
Všichni jsou tu moc příjemní a vstřícní, budeme doporučovat!

Šedovi

20. července 2018

Děkujeme za krásný pobyt. Liberec jsme si užili. Ekopark je úžasný, děti si užili stezku za pokladem a dílničky.
Přejeme hodně zdaru. Ubytování příjemné.

Peterkovi

8. července 2018

Děkujeme za příjemné a klidné ubytování. Za rok se rádi vrátíme!

Andrea, Marek a Sebík Říhovi

30. června 2018

We had a great time here! Couldn´t imagine better place for vegans with kid and big dog. We had chill we needed, peace we wanted and joy we expected. 🙂

We will be back soon!

Kozík, Karolina, Mikolaj i Gabro

24. června 2018

Krásné ubytování,
super snídaně,
milé lidičky,
boží Ekopark!

Děkujeme

Lucka, Marek, Viktorka

15. června 2018

Mockrát děkujeme za velmi příjemný pobyt ve vašich apartmánech! Jelikož máte promyšlené i detaily, cítili jsme se jako doma. 🙂 Určitě vás budeme vřele doporučovat a pokud zavítáme tímto směrem, rádi se k vám vrátíme. A váš EKOPark – ten nás naprosto nadchl. Úžasný nápad! 🙂

Denisa, Tomáš a Tomík

10. června 2018

Moc se nám v Liberci líbilo a těšíme se příští rok, zase k vám přijedeme. Jestli se vše podaří, tak nás bude o jednoho víc. Bude nás 5. ❤

rodina Studených

10. – 13. května 2018

Nemám slov … 🙂 Nejlepší ubytování, ve kterém jsme kdy byli!!! 🙂 Báječný relax, skvělé prostředí, božský klid a výhled na osvětlený Ještěd z jaccuzi lázně pod hvězdami a v neposlední řadě úžasně milý a vstřícný personál!!! 🙂 PROSTĚ RÁJ NA ZEMI!!! 🙂 DĚKUJEME

Valentovi

12. května 2018

Skoro v centre a pritom velmi tiché a příjemné prostredie. Priatelský personál, raňajky až na izbu a ešte krásny EKOPARK! Za nás určite 5 hviezdičiek a najlepšie ubytovanie, aké sme zažili. 🙂
Určite sa sem čoskoro vrátime s našou očakávanou rodinkou.
Ďakujeme

Michal a Katka Valjentovi

13. dubna 2018

Heerlÿk geslapen hier! Top appartement. Thank you!

Anonymní

15. dubna 2018

Líbilo se nám tu. Je to tu super, hlavně pro děti. Škoda, že jsme tu jen na víkend.
Personál, čistota, snídaně, vyžití – vše super. Díky

Michal & Radka & Lada

13. dubna 2018

Děkujeme moc za příjemný pobyt v krásném prostředí. Pokud pojedeme opět do Liberce, ubytujeme se s velkou radostí opět právě u vás.
Děkujeme, děkujeme, děkujeme

Hoznourovi

7. dubna 2018

Vielen Dank für den schönen Aufenthalt. Alles sauber und schön eingerichtet. Sehr freundlischen Personal.
Danke!

Familie Blei

8. dubna 2018

Bylo zde útulno a milo…. 🙂
Posezení v ECOparku s knihou a šampíčkem – naprostá nádhera.
Personál milý a profesionální. DĚKUJEME

Prskavcovi + Tláškovi

2. dubna 2018

Nááádherné ubytování na dosah ruky od centra a všech možných míst, které jsme chtěli navštívit. Rádi se sem ještě někdy vrátíme, musíme přeci shlédnout i ekopark v sezónním provozu. 🙂

Bulínovi

25. března 2018

Děkujeme za krásný velikonoční pobyt u vás. Skandinávské wellness byl pro nás nezapomenutelný zážitek, s deštěm to nemělo chybu. Velké nadšení z úžasného Ekoparku (špatné počasí nám mnoho času ve vašem Ekoparku neumožnilo), proto bychom se rádi vrátili !!! Skvělé snídaně, milý a sympatický personál, ochotní majitelé … I nadále pokračujte v rozvíjení vašeho krásného snu. 🙂
Mnoho štěstí a úspěchů

Jurčovi z Prahy

28. března 2018

Velmi ochotná a milá slečna recepční. Ubytování krásné, čisté v absolutním klidu. Ještě jednou velký dík!

zaměstnanci fy Skanska

25. března 2018

Příjemné, čisté a útulné ubytování, děkujeme K + P + K + R. 🙂

K + P+ K + R

12. března 2018

Ubytování jako u Vás by mělo být všude a rádi zase přijedeme. Kniha s tipy na výlet je určitě fajn a zázemí pro hosty (posezení, gril). Je paráda že na lidi u Vás ubytované myslíte jako na hosty a ne jen na to aby přespali;)

Lenka R.

6. března 2018

Mnohokrát děkujeme za krásný pobyt. I přesto, že nám nevyšlo počasí, odjíždíme s přesvědčením, že se opět brzy vrátíme. A také nás láká vidět Ekopark v plném rozkvětu.

rodina Třicátníkova

23. února 2018

Jedním slovem nádhera. Všude čisto, vnučce půjčili hračky, veškerý personál usměvavý a ochotný. Určitě se vrátíme.

Kalouskovi

10. února 2018

Děkujeme za krásné prostředí, za zcela výborný komfort a skvělý přístup. Děkujeme a brzy zase přijedeme.

Iva

2. února 2018

To byl naprawdę wolny pobyt. Sama przyjemnosc. Dziekujemy za uprzejmosc, pomoc i przytulne miejsce. Jesli tylko u mejblisnym czasie będzie taka mozliwosc me pewno tu wrociny.

rodzina Piecha

26. ledna 2018

s pobytem u Vás(i když jen krátkým)jsem byl velmi spokojen.Vašich služeb jsem při pracovních cestách do Liberce již v minulosti několikrát využil a vždy jsem byl maximálně spokojen!Vše je na velmi vysoké úrovni a osobně si cením perfektního klidu.

Pepa

22. ledna 2018

Wszystko było super 🙂

Iwona

13. ledna 2018

Świetny apartament! Właściciel bardzo uprzejmy i pomocny. Bardzo czysto, wyposażenie apartamentu super. Parking zaraz przy apartamencie, na terenie obiektu, zamykana brama. Zero stresu o auto,każdy ma miejsce. Lokalizacja świetna, wszędzie blisko. Polecam 10/10!! Chętnie wrócimy!

Adam

9. ledna 2018

Останавливаемся здесь второй раз, в этом году специально бронировали апартаменты с террасой на 1 этаже- собственный выход в сад и терраса для барбекю- очень удобно

Irina

18. října 2017

Dlouho jsem mému manželovi hledala vhodný dárek k narozeninám. Poukaz do liberecké zoo jako ošetřovatel byla nakonec jasná volba.
Tímto nám bylo doporučeno ubytování ZDE V SUNGARDEN!! 🙂 A ejhle, osvědčilo se.

Jste skvělí, báječní, úžasní od personálu, snídaně až po prostředí.
Ekopark je boží 🙂 Děti i my si to maximálně užili, i když nyní na podzim a v týdnu byly uzavřeny dílničky 🙁 Každopádně doporučujeme dále.

Lucie

8. září 2017

Clean, spacious and eco garden was excellent for children.

Stephanie Speirs

12. července 2017

Vielen Dank für den tollen Aufenthalt, den Service und für das leckere Frühstück!

Melanie K

8. července 2017

Our stay at Stanislav’s place was great, as expected, clean, walking distance from city centre. Hosts were very friendly and helpful. I spoke to Lucie several times and she helped a lot for us to get to Jested and arrange skiing classes. Great place to stay

Johan

25. června 2017

Uns gefällt alles sehr gut.Wir sind schon zum 4.mal ihre Gäste , und bleiben ihnen Treu.Bis nächtesJahr alles Gute.Fam.

M. Siegosch

14. června 2017

Na hotelu se mi líbilo úplně vše. Hlavně jeho klidná a příjemná atmosféra, kterou zajišťuje milý personál. Ráda bych se do tohoto apartmánu znovu vrátila třeba i na delší dobu. Děkuji

Jana

6. června 2017

Wir hatten ein tolles Familienwochenende in Liberec in der Pension Apartmá Sungarden! Die Ausstattung der Zimmer war sehr gut, uns hat es an nichts gefehlt! Parkplätze waren ausreichend im abgeschlossenen Grundstück vorhanden. Für die Kinder gab es direkt an der Pension bereits zwei kleine Spielplätze mit Grill und Sitzgelegenheiten für die Erwachsenen. Im EKO-Park direkt nebenan gab es sooo viel zu entdecken, da kann man sehr viel Zeit zusammen verbringen! 100% Weiterempfehlung für Familien mit Kindern in jedem Alter!

Isabel M.

29. května 2017

Apartmán byl super, prostorný, čistý a vkusný. Na spaní tu byl božský klid. Vynikajici snídaně až na pokoj. Zahrada byla fajn, dcera se tam vyřádila. Trampolína, pískoviště, klouzačka. Pro nás posezení, gril, výhled na Ještěd. Eko park u penzionu ten byl úžasný – super relax pro dospěláky a vyžití pro děti. Vstupenky do ZOO zdarma. Parkovani v uzavrenem arealu. Naprostá spokojenost.

Petr z Pardubic

27. května 2017

Velice příjemné prostředí okolí pensionu. Velké plus je ekopark a prostory pro děti. Personál velice příjemný a ochotný. Hodně vydatné snídaně mohu jen doporučit. Velice rádi se někdy vrátíme. jediné negativum byla vrzající postel

Milan

24. května 2017

Příjemné prostředí, moc pěkné, velké apartmány. Za tuto cenu super.   Na každém kroku značky se zákazy, působí to až diskriminačně. Když opominu toto, tak vše super.

J. N.

19. května 2017

vybavení, čisto, ekopark, dilničky pro děti, bohaté snídaně, s personálem se šlo na všem domluvit

J. R.

24. dubna 2017

Super pobyt. Místo, krásný výhled. Eko-park úžasný nápad, skvěle zrealizovaný. Personál ochotný, milý. Skvělé místo pro rodiny s dětmi.

Super!!!!!! Doporučuji !!!!!!

Anonym

10. dubna 2017

Fantastische, moderne – je nach gebuchter Zimmerkategorie – großzügige Appartements in einer super Lage zur Stadt. Toller Spielplatz, riesige Parkanlage, schicker Grillplatz, gepflegte Gartenbereiche.. Ein perfekter Aufenthalt für die ganze Familie auch über einen längeren Zeitraum. Absolut empfehlenswert.

Enrico – Görlitz

 6. dubna 2017

Dog friendly, vířivka, teplá peřina :), parkování.

Tomáš

4. dubna 2017

Personál velmi ochotný a příjemný, krásné nové pokoje s moderní kuchyni a pěknou vanou, moc se nám líbila i zahrada s možnosti grilování, a využili jsme i permanentku do zoo na celou rodinu. Mužů jen doporučit. Pokud budeme zase v Liberci, rozhodne vybereme zase Sungarden 🙂

Valeriia

26. února 2017

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Państwa pensjonacie. Dziękujemy.

Anonym

3. února 2016

АПАРТАМЕНТЫ УДОБНЫЕ, КРАСИВЫЕ, ПОНРАВИЛОСЬ ВСЕ, ПЕРСОНАЛ ОЧЕНЬ ПРИВЕТЛИВЫЙ

Олег

6. ledna 2017

Alles Super, sehr sauber, sehr sehr nette Vermieter.

Stephen S.

1. ledna 2017

Accurate description of the accommodation, clean and with everything you need for a short vacation. Positive host, helped us with guidance for things to do, what transportation to take, which skiing slopes are better!

Olivian

18. prosince 2016

Všechno bylo v naprostém pořádku, apartmány jsou čisté a voňavé. Personál vstricny. Pobyt jsme si dokonce prodloužily jak se nám tam líbilo,určitě se budeme vracet.

Michal Š.

15. prosince 2016

Celý prostor i apartmány velice čisté voňavé,příchod na být nás úplně ohromil jak to na pokojích vonělo. Dělám ve stejné branži a takto nám pokoje nevoní 😀 a s hlediska hotelnictví respekt vytvořit něco tak super dalo určitě práci. Personál ochotný,dokonce jsme si pobyt prodloužily bylo nám fajn a budeme doporučovat. Snídaně top. Určitě se budeme vracet díky a přejeme plno spokojených zákazníků 🙂

Michal Šefrna

6. listopadu 2016

PERFECT APARTMENT! We had great time at Stan’s place. Its location is perfect,near to the city center! Just 5 minutes and you are in the heart of Liberec. Lucie was very Kind and communicative host! The apartment is clean and ,comfortable, Thank you

Imed B.

25. října 2016

Ho scelto questo appartamento perché vicino allo stadio (essendo andato a Liberec per vedere la partita di UEFA League) comunque non è lontano dal centro che è raggiungibile a piedi in 12 minuti. Bella esperienza e appartamento veramente bello, peccato esserci stato una sola notte.

Diego

14. října 2016

Zázemí hotelu bylo perfektní pro pobyt s dítětem. Plně vybavená kuchyně, pračka, krásná hřiště na zahradě a Ekopark(!) hned za rohem. Zároveň personál byl příjemný, parkování bez problémů v areálu. Prostě báječné.

R. M.

10. října 2016

S pobytem jsme byli naprosto spokojeni. Především ochotný a vstřícný personál, dostupnost do centra, možnosti trávení volného času v Ekoparku, možnost zapůjčení permanentky do ZOO. Rádi se vrátíme.

Monika Černá

6. října 2016

جميع الخدمات متوفر زائد الخدمات الاضافيه مثل السرير المعلق والجاكوزي والسونا واعجبني ايضا موقف للسيارة والحديقه الصغيره للاستجمام جميله، وموقعه رائع في حي هادئ لا يوجد ضجيج بالليل

Ali

2. října 2016

Location excellent,room fantastic and clean,employee beautiful and helpful,breakfast superb.Thank you blond girl!!!Take my advise and book this Hotel! (-: All perfect! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

DuckTales - Skupina z Řecka

28. května 2016

לקחנו את הסוויטה עם הג'קוזי והסאונה, וזה היה כמו חלום. המלון ממוקם מעל פארק אקולוגי מטריףףףףף בו ניתן לשהות כמה שרוצים ללא תשלום נוסף, יש שם בית קפה חביב, מתקנים לילדים, חיות שאפשר להאכיל והכל אקולוגי ומקסים, שקט מאד ופסטורלי. לוסי היתה הכי נחמדה ויעילה בעולם ועזרה לנו בכל בקשה. המקום נקי מאד והמיטות נוחות ברמה כזו שלא מתחשק לקום מהן. קרוב מאד למאפייה מעולה, בה ניתן לאכול ארוחת בוקר קלילה וקרוב מאד למרכז העיר, שם יש הכל. העיר ליברץ נהדרת וקרובה להמון אטרקציות באיזור. חוויה מושלמת

Yaron

20. května 2016

Мы с семьей замечательно провели время, остановившись здесь. Необычный комплекс с апартаментами, большая территория с площадками для гриля, собственным кафе, мини-зоопарком и большой детской зоной, расположен недалеко от центра города. Очень чистые, современные, хорошо обустроенные и уютные апартаменты. Хозяева были коммуникабельны и приятные в общении, предоставили всю необходимую информацию о достопримечательностях города и ближайших магазинах. Определенно вернемся сюда снова и советуем остальным!

Алёна

18. května 2016

Celý interiér je moderně zařízen. Moc se nám líbilo zázemí kolem celého pensionu. (každý si zde může udělat večerní posezení u grilu), skvělá dostupnost do centra – velice příjemný a ochotný personál (i v brzkých ranních hodinách) 😀

Filip Šály

16. května 2016

Die Lage ist sehr schön, Blick zum Jested ist da, ebenso die Aussicht auf das sehr sehr liebevoll angelegte Außengelände.

Silke

8. května 2016

Хорошие тёплые апартаменты. Много розеток. Кухня со всем необходимым. частный паркинг. Пунктуальные хозяева.

Tatiana R.

6. května 2016

Personeel was erg vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Prijs/kwaliteit verhouding was top! Aanrader! Kamer was wel wat klein maar goed ingericht

Robbie

26. dubna 2016

Opravdu to bylo příjemné. Čisťounko, voňavé. Vybavení kuchyně úplně dostačující. Prcek měl radost, že tam byly jeho oblíbené bonbonkové misky. Velmi rádi se vrátíme.

Bára Holbová

24. dubna 2016

Vriendelijk ontvangst, ook nog om 20:30. alles was schoon en de verwarming en apparatuur was al aangezet. parkeren is op een gesloten terrein met video bewaking. Het Engelstalig personeel gaf veel nuttige informatie waardoor we nog laat konden eten in een restaurant waar de keuken laat open was. verder werd er ook gevraagd om onze ervaringen van de omgeving te delen, zodat zij deze zelf kon ervaren om aan andere gasten over te brengen.

Frank Hermans

22. dubna 2016

Pobyt se nám velice líbil. Pochopitelně nejvíce nás zaujaly kozičky a možnost je pohladit a nakrmit. Velmi milé překvapila knihovnička v parku. Možnost venkovního posezení a grilování – to bylo perfektní, ale to jsme i očekávali už při hledání ubytování.

Tatjana Vančurová

20. dubna 2016

Skvělé služby, příjemný personál. Doporučuji!

Ihor Armashenko

19. dubna 2016

My byli velmi spokojeni, penzion je v krásném prostředí, perfektně vybavené, čisté pokoje, dvůr s posezením, grilem a atrakcemi pro děti super! Paní provozní (jakož i všechen personál) velmi ochotná, milá a příjemná, komunikace po telefonu i osobně super! Nadchnul nás Ekopark! Panu majiteli držím palce a přeji mnoho úspěchů! Dále jsem velmi kvitovala zapůjčení vstupenky do ZOO – to je výborná služba zákazníkům, která určitě nadchne každého.

Edit Cermanová

18. dubna 2016

Byli jsme totiž s ubytováním u Vás nadmíru spokojeni a tak Vám také ještě jednou touto cestou děkujeme! Co se nám u vás líbilo a opravdu nás nadchlo bylo Vaše vybavení pro děti, jak pískoviště s hračkami u penzionu tak celý ekopark, jehož myšlenka se nám moc líbí a panu majiteli fandíme. Také Vám děkujeme za Vaši ochotu a vstřícnost při všem, co jsme potřebovali… Bylo také moc fajn, že máte volné permanentky do ZOO – my jsme s dětmi v zoo byli vůbec poprvé a sešlo se to u nich s nadšením, takže také super!

Roušarovi

14. dubna 2016

Byly jsme s Vaším ubytováním i službami velice spokojeni, pokoje byly čisté, krásně zařízené, snídaně byla dobrá a vy jste byla velice milá. Myslím že to mohu napsat za celou naší “dámskou jízdu”:-) Vašich služeb určitě využijeme, máme v plánu se ještě jednou podívat na Ještěd:-)

Naďa Nicajasová

6. dubna 2016

Byli jsme moc spokojení, krásné pokoje, vše čisté, nové, funkční. Velmi přátelské jednání, vstřícnost a ochota. Příjemné prostředí kolem, EKOpark vypadá skvěle, bohužel jsme si nemohli užít (nepřízeň počasí). Vířivka byl skvělý relax! Děkujeme, rádi se vrátíme!

Pavla Evjáková

1. dubna 2016

Das Frühstück wird ins Apartment geliefert. Es war sehr reichhaltig und vielseitig. Das Auto kann man in einem abgeschlossenen Bereich abstellen. Zügige Abhilfe bei der Beseitigung vom Defekt des Fernsehers.

Thomas

8. března 2016

Infrasauna uvnitr bytu. Slecna, která nas ubytovala, byla velmi mila a ochotna. Super okoli se zvirecim parkem pod kopcem. Krasny vyhled. Vse funkcni a ciste, vybavena kuchyn. Snidane jsme nemeli, tak nemohu hodnotit.

Martin M.

6. března 2016
Příjemné ubytování na klidném místě a přitom chůzí dostupné do centra, na zábavné atrakce. Rychlé a přátelské jednání, vše na úrovni. Snídaně velká. Nádherná zahrada s plno zajímavými zákoutími.

Jana

6. března 2016
Hodnocení personálu – právě tady bych udělila největší pochvalu a poděkování. Takže tak činím – setkala jsem se vždy s nevšední ochotou, laskavostí a pochopením. I proto jsme se u vás cítili báječně. Děkujeme za to.
Oceňuji interiér apartmánu, je nevšední a účelový, Podařil se vám. Doufám, že budu mít příležitost, možnost … vychutnat také kouzlo parku a ocenit vaše budovatelské úsilí v letních měsících.
Přeji vám hodně úspěchů.

Miluše Vytečková, Kryštof a Albert Vlčkovi

4. března 2016

Vše bylo naprosto super. Určitě všem doporučujeme navštívit. Také se s přítelkyní určitě vrátíme. A moc nás překvapil příjezd kdy nám byl hned nabídnut lepší pokoj než jsme si objednali. Za co moc děkujeme.

Petr

29. února 2016

Klidná lokalita nedaleko centra s výhledem na Ještěd. Úžasný Ecopark hned vedle. Velmi milý personál.

Marcela

27. února 2016

Blisko centrum, spokojna okolica, bardzo miły i pomocny personel.

Edyta Zarzycka

21. ledna 2016

Personal byl velmi mily a ochotny. Penzion je v pekne a klidne  lokalite, vsude kousek, jak autem, tak pesky. Uzavrene a kamerami hlidane parkoviste je dalsi vyhodou.

Lenka

17. ledna 2016

Apartmán byl velmi dobře a moderně vybaven,včetně kuchyňky.Líbily se nám barevné kombinace stěn.Určitě se jedná o ubytování i pro delší návštěvu Liberce.Přilehlý venkovní parčík by v období zeleně mohl být fajn,hlavně pro rodiny s dětmi.

Petr

12. ledna 2016
Krásné, moderně zařízené apartmány. Velice milá a příjemná obsluha. Bohatá snídaně. Vůbec jsem netušila, co si představit pod pojmem EKOpark, tak i pro ostatní (kteří též nemají představu) to byl obrovský pozemek okolo penzionu, kde byly různé prolézačky včetně takových jakoby vyhlídek na stromech, volně pobíhající kozy, trampolína, relaxační koutek s houpací sítí, ohniště a já nevím co všechno. Bohužel jsme tam byli v listopadu, takže jsem ho moc nevyužili , ale v případě pěkného počasí to musí být skvělé.
Jednoznačně doporučuji.

Jana Pospíšilová

4. ledna 2016
L’appartement est conforme à la description, chèvres incluses 😉 * Par contre il s’agit d’un appartement géré en pension avec une hôtesse qui est présent sur le site. L’accueil a été chaleureux avec un “book” pour expliquer tous les fonctionnements et donner des informations sur les commerces et services alentours 😉 Je regrette juste que les ustensiles de cuisine soient limitées (que 2 couteaux par exemple) et qu’il n’y est pas le minimum de produits de base à disposition (sel, poivre, huile) c’est un vrai plus pour des séjours de courte durée. Sinon c’était très bien, facile d’accès vers le centre ville

Eco

1. ledna 2016
We had an absolutely fantastic time at this apartment, so good we stayed another night. They were very helpful with an extra request for a surprise for my husband’s birthday, quick with communication and the apartment was clean and had everything you would need. Attached to this apartment, is a eco area in which there were animals and a great area for my family to explore. Walking to the city was only 10 minutes. Thanks for the great stay!

Elizabeth

28. prosince 2015
Líbil se mi způsob komunikace a upozornění před příjezdem, celková pohoda, nabídka možností aktivit…

Hana

18. prosince 2015
Spousta místa, teplo, čisto, blízko do centra, možnost parkování.

Vojtěch

15. prosince 2015
Vybaveni apartmánu. Celkové bylo splněno naše očekávání.

František

1. prosince 2015

Velice milý personál, krásné prostředí, luxusní ubytování. Měli jsme zaplacený Economy apartmán a byl opravdu krásný a skvěle zařízený. Můžu jen doporučit.

Klára Dvořáková

9. listopad 2015

Appartement #3 spacieux, confortable et pratique (accès direct parking et terrasse). La maison se trouve dans un environnement assez calme. Très bon accueil et service de la part de l’hôte… À recommander. ”

Joseph. M.

1. listopadu 2015
Místo hotelu je skvělé, kousek od centra, s parkovištěm. Je tam ale klid. Při návštěvě Liberce jsme už nemuseli nikam dále jezdit autem. Je to skvělé pro rodiny s dětmi i mladé lidi. Navíc mají k dispozici permanentku do zoo. Personál je vstřícný. Navíc přímo pod hotelem budují krásný ekopark.

Richard F.

22. září 2015

Sun garden is one of the best places we ever stayed in. We are family of 2 adults and 3 children (8,6,4). We stayed in the apartment no.3 for 4 nights and loved every second. This is perfect place for families. The children loved it so much. Apartment is very big, clean, equipped and 10 minutes walk from center. Thank you for wonderful vacation

Daniel L.

20. září 2015
Velmi příjemný personál. Bylo vidno, že si klientů cenní a váží. Dlouho jsem neviděla, takhle vybavený apartmán (od voňavého povlečení až po čaj a kávu). Velmi si ceníme možnost vstupu do Eko parku – je to krásná myšlenka. Kousek ráje v centru města. Velmi chválím celý penzion a budu jen doporučovat. Jedinou malou nevýhodou, kterou nemůže personál ani vedení penzionu ovlivnit, byli hluční “spolubydlící”….

Tereza Dubcová

17. září 2015

Frisch renoviertes Apartement. Modern und sauber. Frühstück lässt sich dazubuchen. Frühstück sehr lecker!

N. N.

9. září 2015
מיקום קרוב למרכז העיר. הצוות נפלא, נוח מאד ומאורגן. הסברים ברורים לגבי מיקום של מסעדות אתרים וכו. מתקני משחקים לילדים, ברביקיו, מטבח מאובזר. בימים אלו גם בונים מתחם מדהים מעץ הכולל ערסלים משחקי ילדים ובתי משחק.

Dor Chayko

1. září 2015
Grandioses Frühstück (Kaffeefreunde sollten allerdings eigenen Kaffee mitbringen), wunderschöne Anlage. In den herrlichen Betten haben wir besser als daheim geschlafen. Toller Service, sehr zuvorkommend und hilfsbereit. Der kostenlose Zoobesucher ist nicht nur für Familien mit Kindern ein tolles Extra.

Andrea

31. srpna 2015

Pěkné prostředí a místo. Perfektní nápad spojení ubytování a posezení venku v přírodě. Všem doporučuji.

M.K.

28. srpna 2015

Pozytywnych: Śniadanie do pokoju i bardzo sympatyczna obsługa.

Romuald Maria

20. srpna

Bardzo fajne warunki pobytu. Blisko centrum. Pokoje schludne, fajny ogród, cisza. Doskonała baza wypadowa w Góry Izerskie, do Czeskiego Raju i w Góry Łużyckie. Polecam.

Robert K.

10. srpna 2015

Dziękujemy za miły pobyt, bardzo nam się u Państwa podobało.Pokoje były bardzo czyste, obsługa miła. Świetny ogródek, w którym miło spędziliśmy upalne wieczory.Gorąco polecam pobyt w tym miejscu.

Magdalena

6. srpna 2015
Jako rodina jsme byli naprosto spokojeni, apartmán byl úžasný, čistý, v naprosto klidné části města a vyrůstající ekopark to vše jen podtrhne. Je vidět, že neusínáte na vavřínech a myslím, že se Vám to vše vrátí. V neposlední řadě i profesionální, milý a příjemný přístup paní, pravděpodobně, Kaskové. Rádi doporučíme a snad se i někdy vrátíme.
Myslím, že jsme nenašli nic, co by se nám u Vás nelíbilo. Možná jen pár drobností, které by zasloužili opravu nebo výměnu, např. žaluzie.

M.R.

21. července 2015

Apartament z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym, wygodne łóżka. Ładny teren wokół z ogrodem z miejscem na grilla i placem zabaw dla dzieci

K. N.

Es war eine sehr schöne Zeit in Ihrem Appartement. Leider viel zu kurz… Das Appartement ist sehr schön und groß und im Sommer bestimmt noch schöner mit dem großen Garten und dem schönem Ausblick… das Frühstück war mit sehr viel Liebe gemacht und das Personal sehr nett. Besonders wenn man das Frühstück von zwei so hübschen Frauen ins Apartment serviert bekommt 😉 nur die Bettwäsche war für die Winter Saison zu dünn und das Informations Material hätte auf Englisch oder auch Deutsch sein können. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt, wir kommen gerne wieder.

Christian

S ubytováním v Sun Garden jsme byli velmi spokojeni. Byli jsme zde se dvěma dětma a moc se nám zde líbilo. Krásně udělaná zahrada, maximálně vybavené apartmány. Určitě se sem vrátíme 🙂

Roman Skalický

7. července 2015

Velice příjemná recepční, která nás doprovodila až na pokoj a vše vysvětlila, vždy ochotná zodpovědět naše dotazy. Milý dáreček i pro vnučku, která slavila narozeniny. Bohužel po dva večery trošku hlučná skupinka mladých lidí.

Nina

1. července 2015

È un ottimo posto per chi vuole rilassarsi un pó

Maria Luisa

22. června 2015
Appartement war gut eingerichtet, ruhig gelegen, sehr sauber. Der Preis war günstig und die betreuung sehr freundlich und zuvorkommend. Leider war uns keine genaue wegbeschreibung zugeschickt worden, so dass wir uns lange nach der Adresse durchfragen mussten. Die beigefuegte skizze reichte nicht aus und die meisten Passanten kannten die appartement-adresse nicht.

Kling

12. června 2015

Při příjezdu nás uvítala velmi milá a ochotná slečna. Pokoje krásně vybavené a čisté. Moc se nám zde líbilo. Budeme jen doporučovat.

Veronika Sýkorová

9. června 2015

Było cicho i spokojnie, bez żadnych problemów. Miła obsługa.

Henryk Wierzba

5. června 2015

Opakovaný pobyt, opět příjemné a čisté prostředí, hezký interiér a výborně vybavený apatmán, dobré WiFi připojení, příjemná komunikace.

Petr P.

1. června 2015

Cisza i spokój a w dodatku blisko centrum.

I. Bąk

12. května 2015

Pokoj a pohoda pobytu. Máte pocit,že jste v přírodě od civilizace.

Hana

4. května 2015

Vynikajúci personál. Veľmi ochotní a milí ľudia. Veľmi blízko do centra mesta. Perfektné a dobre ilustrované turistické rady v apartmáne. Perfektná výrivka na terase v apartmáne. Gril na terase.

Michal Schramm

26. dubna 2015

Zařízení pokoje, vybavení kuchyně, v případě volných apartmá lepší pokoj než objednaný

Karel Novák

20. dubna 2015

Kosmos oglądany z jacuzzi – siedzieliśmy w basenie na tarasie w nocy; oglądaliśmy gwiazdy i stację kosmiczną i wieżę na górze…

Stanislaw Mitura

16. dubna 2015

Děkujeme za krásné tři dny. Nechybělo nám absolutně nic a rádi se vrátíme. Mějte se hezky a PŘEJEME VÁM MNOHO HOSTŮ.

Svobodovi

10. dubna 2015

Děkujeme moc za slevu na další pobyt,myslím že určitě rádi opět přijedeme. Byli jsme absolutně spokojeni, vůbec nic nám nechybělo i v kuchyni bylo vše nadstandartně jako doma :-). K připomínkám mám jen jednu malou, v apartmánu by potřebovala Dracena více vody:-). Děkujeme, byla s Vámi perfektní domluva, ne vždy jsou krásné slečny i sympatické a milé.

E. Suchá

15. března 2015

Absolute Sicherheit, sehr nettes Personal, sehr gute Ausstatung, top Blick und super Frühstück !

Mathias Neustadt

2. března 2015

Děkujeme za krásné ubytování. Byli jsme velice spokojeni nemáme nic co by se nám nelíbilo. Naopak nádchl nás apartmán s výhledem na Ještěd. Dětem se určitě nejvíce líbila houpačka nad postelí. Budeme rádi, když Vás budeme moci ještě někdy navštívit. Hezký den a mnoho spokojených hostů.

Krumbholcovi

10. února 2015

We have spent nice holidays in Liberec. The appartament was perfect for ll familly. We wish to came back again next year. We will be in touch.

Irene Moreno

15. ledna 2015

Хорошие апартаменты – 20 минут пешком от центра (в информационном листе написано, что 9 минут, но это, видимо, бегом). Есть всё необходимое.”

Alena Stupina

10. ledna 2015

Neuvěřitelně přátelský personál – apartmán vybavený vším, na co si jen vzpomenete (v kuchyni např. sůl, cukr, olej, čaje, káva + plně vybavená nádobím) – všechno čisté, nově vybavené.

J.N.